foto

Fiach Kunz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Barriers
We Don't Choose How
2019 The Perished
2018 Black 47
2017 Blue Dawn
2016 Lift

TV seriály

2018 Into the Badlands (TV seriál)
Fénix přichází (S03E01)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Tanec draků (S05E09)

Režijní filmografie

Filmy

2020 Barriers
2017 Blue Dawn

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Barriers
2017 Blue Dawn

Producentská filmografie

Filmy

2020 Barriers

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky