foto

Francis Frappat

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Představ si
2009 C'est mon tour (TV film)
2006 Le procès de Bobigny (TV film)
2005 Petite Chartreuse, La
2004 Fausse teinte
2003 Affaire Dominici, L' (TV film)
2002 Motýl
2001 Gilbert Mouclade était un marrant
Mère de toxico (TV film)
Zatracený otec
1998 Requiem
1997 Fred
1993 Tváří v tvář pravdě (TV film)
1990 Déminage
1989 Chimère
Erreur de jeunesse
1987 Miss Mona
Septième dimension, La
1986 Noir et blanc
1985 Le Soulier de satin
1983 Liberty belle
1982 Legitimní násilí

TV seriály

2003 Frank Riva (TV seriál)
2002 Alex Santana - policejní vyjednavač (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1989 Le masque (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1988 Studený pot (TV seriál)

Dokumentární

1985 L'Atelier (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace