foto

Christian Bouillette

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Milenec na jeden den
Objectif Lune
2016 Stát pevně
2015 L'Annonce (TV film)
La vie très privée de Monsieur Sim
2014 Couleur locale
L'Astragale
2010 La Blonde aux seins nus
Les fausses confidences (TV film)
2009 Je te mangerais
2008 Braquage en famille (TV film)
Paříž 36
Une lumière dans la nuit (TV film)
2007 Blonďáček
Maman est folle (TV film)
2005 Allons petits enfants (TV film)
2004 93, rue Lauriston (TV film)
Haute coiffure (TV film)
Joe Pollox et les mauvais esprits (TV film)
2002 Ostrov, kde se zastavil čas (TV film)
2001 Agathe et le grand magasin (TV film)
Dans la gueule du loup (TV film)
Le Soleil au-dessus des nuages
2000 Deux femmes à Paris (TV film)
L' affaire Marcorelle
Les Insaisissables
Toute la ville en parle (TV film)
1999 De père en fils (TV film)
Le porteur de destins (TV film)
Migrations de Vladimir, Les
Petits nuages d'été (TV film)
1998 Tous ensemble (TV film)
1997 Quand j'étais p'tit (TV film)
1996 Jaguár
Sang du renard, Le (TV film)
1995 Les cent et une nuits de Simon Cinéma
Pasteur, cinq années de rage (TV film)
Sa dernière lettre (TV film)
1994 Dernier stade
1993 Ténors, Les
1991 Fortune Express
La Vénus à Lulu (TV film)
Modré sešity (TV film)
Netchaïev est de retour
1990 Autrichienne, L'
L´ami Giono: Ennemonde (TV film)
Moi, général de Gaulle (TV film)
Prohnilí proti prohnilým
1989 Jeanne d'Arc, le pouvoir de l'innocence (TV film)
Saint: The Blue Dulac, The (TV film)
Une saison de feuilles (TV film)
Valmont
1988 Bonheur se porte large, Le
1987 Mois d'avril sont meurtriers, Les
1986 Flagrant désir
Gardien de la nuit
Maine-Océan
1985 Double face (TV film)
Sedmá velmoc
Tři muži a nemluvně
1984 Laisse béton
Náš příběh
1983 Práskač
Un manteau de chinchilla (TV film)
1982 Co je třeba ke štěstí
Il n'y a plus d'innocents (TV film)
Legitimní násilí
Nestor Burma, détective de choc
Ours en peluche, L' (TV film)
Samý oheň, samý žár
1981 Faut tuer Birgit Haas, Il
Každý začátek je těžký
Vzhůru do boje!
1980 Bande du Rex, La
Plume, La (TV film)
Retour en force
1979 Bernard Quesnay (TV film)
Cappotto di Astrakan, Il
La drôlesse
Mors aux dents, Le
1978 Láska s otazníkem
Passe ton bac d'abord
1977 Vérité de Madame Langlois, La (TV film)
Výslech
1974 Josse (TV film)
Madame Baptiste (TV film)
1973 Histoire d'une fille de ferme (TV film)
1972 Raboliot (TV film)
1970 Cestou poznání
1969 Kaktusový květ

TV seriály

2015 Paris (TV seriál)
2011 Profil zločinu (TV seriál)
Grande soeur (S03E05)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
Fantôme du passé (S02E03)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Vents contraires (S02E07)
2004 Julie Lescautová (TV seriál)
Zrádné pátrání v minulosti (S13E02)
2002 Škola života (TV seriál)
2001 Algérie des chimères, L' (TV seriál)
2000 Mathieu Corot (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 Au coeur de la loi (TV seriál)
Deux flics (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Double détente (S03E02)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1995 Docteur Sylvestre (TV seriál)
L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Puissance 4 (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1989 Les compagnons de l'aventure (TV seriál)
Millionnaires du jeudi, Les (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
Policejní zpravodajská služba (TV seriál)
1987 Studio follies (TV seriál)
1986 Rire de Caïn, Le (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
1982 De bien étranges affaires (TV seriál)
Deuil en vingt-quatre heures (TV seriál)
1981 Les gaietés de la correctionnelle (TV seriál)
Pause-café (TV seriál)
1980 L'aéropostale, courrier du ciel (TV seriál)
1979 Caméra une première (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1977 Héritiers, Les (TV seriál)
Les samedis de l'histoire (TV seriál)
1975 Ces grappes de ma vigne (TV seriál)
Cinéma 16 (TV seriál)
L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace