foto

Thomas Benesch

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Die Getriebenen (TV film)
2019 Zwischen zwei Herzen (TV film)
2017 Am Ruder (TV film)
2016 Die Akte General (TV film)
2015 Harter Brocken (TV film)
Zachraňte Raffiho!
2013 Mord in Eberswalde (TV film)
Tatort - Gegen den Kopf (TV film)
2012 Der Fall Jakob von Metzler (TV film)
Lösegeld (TV film)
2011 Bauernopfer (TV film)
Místo činu: Zúčtování (TV film)
Nečekaná láska (TV film)
Tatort - Borowski und die Frau am Fenster (TV film)
2010 Seine Mutter und ich (TV film)
2009 Polizeiruf 110 - Klick gemacht (TV film)
Schlimme Finger
2008 Echte Wiener - Die Sackbauer-Saga
Jaderná havárie: Den první (TV film)
Polizeiruf 110 - Eine Maria aus Stettin (TV film)
2007 Mütter, Väter, Kinder (TV film)
Paparazzo (TV film)
2005 Ainoa
2004 Der Stich des Skorpion (TV film)
2003 Schwer verknallt (TV film)
2000 Der Kreis Luther (studentský film)
Smrt z lásky (TV film)
1999 Kubanisch rauchen

TV seriály

2011 Bella Block (TV seriál)
Stich ins Herz (E30)
2008 Kriminalista (TV seriál)
Mezi přáteli (S02E08)
Zdání klame (S02E07)
Věc důvěry (S02E06)
2007 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Die letzte Prüfung (E09)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
Das Tor zur Hölle (E02)
2002 Der Solist (TV seriál)
Kuriertag (E03)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky