foto

Ronnie Paul

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Carlos (TV film)
Místo činu: Brémy - Milovaná (TV film)
2009 International
2002 Ripleyho hra
2001 Zatracená práce
1999 OA jagt Oberärztin (TV film)
Světlovlasý opičák (TV film)
1998 Die Unschuld der Krähen (TV film)
1996 Angst hat eine kalte Hand (TV film)

TV seriály

2013 Vraždy na severu (TV seriál)
Případ se skřipcem (S02E10)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Mann ohne Gesicht (S05E05)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky