foto

Peter Kawasaki

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Godzilla
2008 Impuls
2007 Fantastická čtyřka: Silver Surfer
Když se smůla lepí na paty
2006 X-Men: Poslední vzdor
2001 Šílenci na prknech

TV seriály

2015 The Whispers (TV seriál)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Smělý, čestný, nezištný (S02E18)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Samurai Girl (TV seriál)
2007 Mimoni v Americe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace