foto

Shelly Novack

  • nar. 10.1.1944
    Los Angeles County, California, USA
  • zem. 27.5.1978 (34 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Love's Dark Ride
Superdome (TV film)
1976 Most Wanted (TV film)
Občanská policie
1975 Desperate Miles, The (TV film)
Medical Story (TV film)
Návrat Joe Forrestera (TV film)
1973 Letters, The (TV film)
1972 Kansas City Bomber
1970 Forty-Eight Hour Mile, The (TV film)
Intruders, The (TV film)
Letiště
1969 Willie Boy
1968 Punt, a Pass, and a Prayer, A (TV film)

TV seriály

1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
Good Heavens (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
1975 Joe Forrester (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Banyon (TV seriál)
Bridget Loves Bernie (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
Ghost Story (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
The Delphi Bureau (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
The D.A. (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Host

TV pořady

1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky