foto

Richard Leiterman

  • nar. 7.4.1935
    South Porcupine, Ontario, Kanada
  • zem. 14.7.2005 (70 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2000 Epicentrum
Hayley Wagner, Star (TV film)
1999 Na milost a nemilost (TV film)
1998 Cuori in campo (TV film)
Nobody Lives Forever (TV film)
Tah (TV film)
1997 Alibi (TV film)
Country Justice (TV film)
Moment of Truth: Into the Arms of Danger (TV film)
Správné styky (TV film)
1996 Hledání spravedlnosti (TV film)
Když přátelství zabíjí (TV film)
She Woke Up Pregnant (TV film)
Talk to Me (TV film)
Vražda na stezce Iditarod Trail (TV film)
Vražedná přítažlivost
1995 Legenda o Pocahontas
1994 Jak byl dobyt západ (TV film)
Nemluv s cizinci (TV film)
Svědkyně smrti (TV film)
The Disappearance of Vonnie (TV film)
Vánoční romance (TV film)
1993 Křivé obvinění (TV film)
Trable, trable, tuplem trable (TV film)
Už to není dítě (TV film)
1992 Change of Heart
City Boy (TV film)
Jedeme k babičce (TV film)
Killer Among Friends, A (TV film)
Soudruzi v akci (TV film)
1991 Mother's Justice, A (TV film)
Pravdu zná jen moře (TV film)
Vydírání (TV film)
1990 Rychlopalba
Smrtelná odplata (TV film)
To (TV film)
1988 Blázni v kempu
First Season, The
People Across the Lake, The (TV film)
Pronásledovatelé
Vražda na Aljašce (TV film)
1987 Bluffing It (TV film)
Stone Fox (TV film)
1986 A potom zemřeš
Rad
Výstup
1985 Bratranec
Striker's Mountain (TV film)
1984 Na dlažbě (TV film)
Proměna srdce (TV film)
1982 Zlatý důl
1981 Lístek do nebe
Mlčení severu
Surfacing
Utilities
1980 I, Maureen
1979 Divoký kůň Hank
1977 Who Has Seen the Wind
1975 Recommendation for Mercy
1973 Between Friends
Hamlet
1972 Wedding in White
1971 Rip-Off
1970 Goin' Down the Road
1966 A Further Glimpse of Joey
1964 Running Away Backwards
1963 Field Day, The

TV seriály

1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Janine Elston (S01E02)
Christopher Williams (S01E01)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)

Dokumentární

2014 Sonny Rollins Beyond the Notes
1988 Squamish Five, The (TV film)
1982 Pozdravy Columbii!
1974 Van's Camp
1973 Catskinner Keen
Cavendish Country
1969 A Married Couple
The World of One in Five
1968 High School

Herecká filmografie

Filmy

2000 Hayley Wagner, Star (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1992 Odyssea (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky