foto

Michel Grisolia

  • nar. 12.8.1948
    Nice, Alpes-Maritimes, Francie
  • zem. 29.3.2005 (56 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Premières neiges (TV film)
1996 Passage à l'acte
1994 Délit mineur
1993 Zpovědní tajemství (TV film)
1991 Nelíbám
1989 Soeurs du Nord, Les (TV film)
1982 Hvězda severu
Velký bratr
1981 Volba zbraní
1980 Miluji vás
1979 Policajt nebo rošťák

TV seriály

1991 Maigret (TV seriál)
1989 Imogène (TV seriál)
Le masque (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1984 Rozmar
1983 Konečně neděle!

Spisovatelská filmografie

Filmy

1989 Soeurs du Nord, Les (TV film) - kniha

TV seriály

1989 Le masque (TV seriál) - kniha

Host

TV pořady

1979 Palmarès (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace