foto

Cal Robertson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Beginner, The
2005 Strangers with Candy
2004 Pánem svého koutku
2003 Zero Day

TV seriály

2009 Ve službách FBI (TV seriál)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
2005 Stella (TV seriál)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Prism

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Prism

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky