foto

Gudo Hoegel

  • nar. 1.4.1948 (72 let)
    Düren, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Malý dráček
2011 Princezna Lillifee a jednorožec
2009 Princezna Lillifee
2008 Měsíční medvídek a jeho kamarádi
2006 My Date from Hell
2005 90 dní bez sexu (TV film)
2004 Louskáček a Myší král
1997 Nebojácný Monty
1996 Schwurgericht - Unschuldig verurteilt? (TV film)
1989 Schuldig (TV film)
Vina (TV film)
1988 Bombe, Die (TV film)
1986 Gegen die Regel (TV film)
1984 Der Lehrer und andere Schulgeschichten (TV film)
Lenin in Zürich (TV film)
1983 Datenpanne - Das kann uns nicht passieren (TV film)
Liebe läßt alle Blumen blühen (TV film)
1981 Náruživci
1979 Direktmandat (TV film)
Lavina expres

TV seriály

2007 Měsíční medvídek (TV seriál)
2002 Timm Thaler (TV seriál)
1999 Hausmeister Krause - Ordnung muss sein (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
1997 Ein Mord für Quandt (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Einzelgänger (E08)
1996 Das glückliche Leben des Günter Kastenfrosch (TV seriál)
1995 Schwurgericht (TV seriál)
1994 Faust (TV seriál)
Lutz & Hardy (TV seriál)
1992 Familie Heinz Becker (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1989 Löwengrube (TV seriál)
1986 Irgendwie und sowieso (TV seriál)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die Entführung (S01E06)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1979 Timm Thaler (TV seriál)
1977 Auf der Suche nach dem Glück (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Dokumentární

2007 Das Gold des Himalaja - Nomadenleben in Ladakh (TV film) - vyp.

Host

TV pořady

2006 ClipCharts (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky