foto

Andre Brooks

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fatal Crossroads
2018 Chasing Bullitt
2013 Coyote
Grooming Giselle
2011 Můj táta Rocker (TV film)
Pizza Man
Wonder Woman (TV film)
2000 Stíny Blair Witch (TV film)

TV seriály

2015 Hráč (TV seriál)
A House Is Not a Home (E07)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Kolaudačka (S01E06)
Golem (S01E05)
Pytel, nebo pálka (S01E01)
The Bridge (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Zákon gangu (TV seriál)
Straw (S06E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky