foto

Hermann Sudermann

  • nar. 30.9.1857
    Matzicken, Německá říše
  • zem. 21.11.1928 (71 let)
    Berlín, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1974 Imaan - kniha
1973 The Song of Songs (TV film) - kniha
1959 Jons und Erdme - kniha
1950 Ohně v údolí - kniha
1948 El deseo - kniha
1947 La casa está vacía - povídka
1944 El camino de los gatos - kniha
1942 Hochzeit auf dem Bärenhof - kniha
1939 Východ Slunce - kniha
1938 Kočičí stezka - kniha
1933 Píseň písní - kniha
1929 Wonder of Women - kniha
1928 Frau Sorge - kniha
1927 Der Katzensteg - kniha
Východ slunce - povídka
1926 Der gute Ruf - kniha
Tělo a ďábel - kniha
1924 Lily of the Dust - kniha
1918 The Song of Songs - kniha
1915 Der Katzensteg - kniha
1913 Hříchy otců - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1969 Reise nach Tilsit (TV film) - divadelní hra
1968 Das höhere Leben (TV film) - divadelní hra
1963 Schmetterlingsschlacht, Die (TV film) - divadelní hra
1954 ...und ewig bleibt die Liebe - divadelní hra
1939 Svatojánské ohně - divadelní hra
1938 Domov - divadelní hra
1924 Schmetterlingsschlacht, Die - divadelní hra
1922 Sodoms Ende - divadelní hra
1917 Magda - divadelní hra
1916 Stein unter Steinen - divadelní hra
1915 Vordertreppe - Hintertreppe - divadelní hra
1913 Sodoms Ende - divadelní hra

TV seriály

1965 Estudio 1 (TV seriál) - divadelní hra
1956 Armchair Theatre (TV seriál) - divadelní hra
1955 ITV Play of the Week (TV seriál) - divadelní hra
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál) - divadelní hra
1948 Actor's Studio (TV seriál) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace