foto

Claudia Koll

  • nar. 17.5.1965 (54 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Svatý Petr (TV film)
2003 Maria Goretti (TV film)
1998 Cucciolo
1995 Uomini sull'orlo di una crisi di nervi
1994 Miracolo italiano
1993 Il giovane Mussolini (TV film)
1992 Takové jsou všechny
1989 Orlando sei

TV seriály

2004 Amiche (TV seriál)
2000 Impero, L' (TV seriál)
Valeria medico legale (TV seriál)
1997 Linda e il brigadiere (TV seriál)
1996 Amants de rivière rouge, Les (TV seriál)
1988 Donna tutta sbagliata, Una (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)

Host

TV pořady

1951 Festival di Sanremo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky