foto

Hans Holzbecher

  • nar. 8.12.1958 (62 let)
    Übach-Palenberg, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Robin: Watch for Wishes
2012 Případ Malorka (TV film)
2004 Munich Mambo
2002 Du bist mein Kind (TV film)
1999 Verliebt in eine Unbekannte (TV film)
Řekni to květinami (TV film)

TV seriály

2015 Kobra 11 (TV seriál)
Den zúčtování (S19E15)
2014 Diese Kaminskis - Wir legen Sie tiefer! (TV seriál)
2012 MEK 8 (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Anděl smrti (S17E01)
2008 112 - Sie retten dein Leben (TV seriál)
2007 Ahornallee (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Zwei Profis (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Unter uns (TV seriál)
1992 Familie Heinz Becker (TV seriál)

Dokumentární

2018 Pád Habsburků (TV film)
2013 Universum History (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky