foto

Virginia Gibson

  • nar. 9.4.1928
    St. Louis, Missouri, USA
  • zem. 25.4.2013 (85 let)
    Newtown, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1957 Funny Face
1956 I Killed Wild Bill Hickok
Once Upon a Honeymoon
1954 Athena
Sedm nevěst pro sedm bratrů
1953 She's Back on Broadway
1952 About Face
Stop, You're Killing Me
1951 Goodbye, My Fancy
Painting the Clouds with Sunshine
Starlift
1950 Tea for Two
1949 Manhattan Showcase (TV film)

TV seriály

1960 Johnny Midnight (TV seriál)
1959 Not for Hire (TV seriál)
1958 Frontier Doctor (TV seriál)
1955 Matinee Theatre (TV seriál)
So This Is Hollywood (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
Meet Mr. McNutley (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Hollywood Opening Night (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 The Ford Theatre Hour (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1997 Sobbin' Women: The Making of 'Seven Brides for Seven Brothers' (TV film)
1962 Discovery (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 The 67th Annual Tony Awards (TV pořad)
1956 The Steve Allen Show (TV pořad)
1955 The Johnny Carson Show (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
Your Hit Parade (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace