foto

Karsten Gopinath

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Půlnoční láska
Uncle Drew
2012 Let’s Dance: Revolution
2010 The River Why
2006 ATL

TV seriály

2017 The New Edition Story (TV seriál)
2014 Finding Carter (TV seriál)

Dokumentární

2007 Beyoncé Experience, The: Live (koncert)

Hudební videoklipy

2003 Jennifer Lopez: The Reel Me (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace