Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý fanda wrestlingu s kouzelnou maskou, která mu dává zvláštní schopnosti, se přihlásí do soutěže, kde způsobí naprostý chaos a utká se s děsivým soupeřem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Za Soundtrack 👍1 hvězdičku, ale jinak celková blbost. 👎 Poznámka: Český dabing toho táty je děsný, jako by mluvil kluk. Film je o ničem, a je to jen další zbytečnost. Bohužel tyhle filmy se natáčí stále častěji. 👎🙄 Poznámka: Není to akční, ani komedie, ani nic. Poznámka: Ke konci je to už kravina ultra. 🙄👎👎👎 Poznámka: Tento film není ani pro děti. Nedoporučuji. Hvězdiček 1 ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Spojení dětského filmu s prostředím wrestlingu se ukázalo krajně nevhodné. Místy je Zázračný wrestler až trapný (zápas se smraďochem je jedním z příkladů). Velmi nerad dávám hodnocení odpad!, a protože je tento film zaměřen pro jiné publikum než jsem já, tak uděluji aspoň jednu hvězdu. Jsem si však jistý, že se k tomuto filmu už vracet nebudu. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Dokážete si predstaviť že by v tomto príbehu z produkcie Netflixu bol hrdinom biely blonďák s bielymi rodičmi ktorého šikanujú starší afroameričan, mexičan a aziat??? 😂 Niežeby to bez povinnej korektnosti nebola dostatočná hlúposť. Svojim spôsobom však kvalita filmu zodpovedá mentálnej úrovni fanúšikov WWE. Tak ale nejakym zázrakom som to dopozeral, stihol sa osprchovať, s parťákom zahrať šach a objednať z obľúbenej stránky dobré čaje a o nič som neprišiel, takže spokojnosť. ()

Stinger78 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty doby, kdy WWE točilo tu horor s Kanem, tady akční filmy se Stevem Austinem, Johnem Cenou, Randy Ortonem, či Deanem Ambrosem. Teď má společnost spolupráci s Mattelem a podle toho vypadají i filmy. Narvané merchem WWE a tupým dějem pro děcka. Jednu hvězdu dávám pouze za wrestlery, hrající ve filmu. ()

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

(„Opäť“) Totálny prešľap Netflixu. Ktorá skupina divákov bola cieľovou? Fakt niekto uverí (a tu myslím aj na tých najmenších), že malý chlapec zdvihne a zahodí veľkých silákov len tak? Nehovorím, že by sa z toho nedalo vyčariť niečo také, čo by nebolelo pre oči (a hlavne pre mozog). Ale rozhodne nie takto, pretože v tejto forme je to Bohužiaľ trapošina na N-tú! Osobné hodnotenie: 24% (odpad!) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama