foto

Chip Vucelich

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2000 9mm of Love
1998 Magic Jersey (TV film)

TV seriály

2019 American Horror Story (TV seriál)
The Lady in White (S09E07)
2018 American Crime Story (TV seriál)
V pasti (S02E09)
Vzestup (S02E07)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Verdikt (S01E10)
Dar z nebes (S01E09)
Uvězněná porota (S01E08)
další epizody (10)
Jean-Claude Van Johnson (TV seriál)
Pilot (E01)
2013 American Horror Story (TV seriál)
Konec šílenství (S02E13)
Pokračování (S02E12)
Rozlité mléko (S02E11)
další epizody (4)
2012 American Horror Story (TV seriál)
Ramínko (S02E09)
Nesvatá noc (S02E08)
Temná sestřenka (S02E07)
další epizody (9)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Po zrození (S01E12)
Zrození (S01E11)
Hříchy minulosti (S01E10)
další epizody (11)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1997 Journey of Allen Strange, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky