foto

Matt Farnsworth

  • nar. 16.8.1975 (43 let)
    St. Charles, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 The Orphan Killer
2005 Iowa
2003 Descendant
Gacy
2002 Last Place On Earth, The
2000 Nevlastní dcera
1999 Sorority (TV film)

TV seriály

2003 JAG (TV seriál)
Srdce a duše (S08E16)
2000 As Told by Ginger (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2011 The Orphan Killer
2005 Iowa

Dokumentární

2003 Poor Man's Dope

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 The Orphan Killer

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 The Orphan Killer

Producentská filmografie

Filmy

2011 The Orphan Killer

Střihačská filmografie

Filmy

2011 The Orphan Killer

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace