foto

Maria Happel

  • nar. 16.10.1962 (57 let)
    Elsenfeld, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dennstein & Schwarz - Pro bono, was sonst? (TV film)
Der vierte Mann (TV film)
Die Goldfische
2018 Dennstein & Schwarz - Sterben macht Erben (TV film)
Geschenkt (TV film)
2014 Alles Inklusive
2013 Der fast perfekte Mann
2011 Bauernopfer (TV film)
Faust Sonnengesang - vyp.
2010 Aufschneider (TV film)
Die Friseuse
2009 Berlin ´36
Tatort - Architektur eines Todes (TV film)
2008 Was ihr wollt (TV film)
2007 Tatort - Unter uns (TV film)
2006 Jsem ta druhá
2002 Ich liebe dieses Land (TV film)
2001 Richard II. (TV film)
2000 Anna Wunder
1999 Die Braut
1993 Ein Mann für jede Tonart
1990 Second Hand (TV film)
1985 Grand mit 3 Damen (TV film)

TV seriály

2010 Klimawechsel (TV seriál)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1996 Lukas (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1979 Hallo Spencer (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2001 Mannovi - román století (TV film)

Divadelní záznam

2013 Der böse Geist Lumpazivagabundus oder Das liederliche Kleeblatt (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2018 Romy 2018 - Die Akademiepreise (TV pořad) - mod.
2014 9 Plätze - 9 Schätze (TV pořad)
Denk mit Kultur (TV pořad)
2013 Stöckl (TV pořad)
2012 Austropop-Legenden (TV pořad)
Der Salon am Dienstag (TV pořad)
1983 Licht ins Dunkel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky