foto

Darren Genet

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Among Ravens
2012 Applebaum (TV film)
Cherry
2011 Klíčová osoba
Lucky
2010 Norman
2008 Hloubka duše
South of Heaven
2006 Všichni milují Mandy Lane

TV seriály

2017 Upíří deníky (TV seriál)
I Was Feeling Epic (S08E16)
We're Planning a June Wedding (S08E15)
It's Been a Hell of a Ride (S08E14)
další epizody (8)
2016 Upíří deníky (TV seriál)
The Next Time I Hurt Somebody, It Could Be You (S08E07)
Detoured on Some Random Backwoods Path to Hell (S08E06)
Coming Home Was a Mistake (S08E05)
další epizody (7)
2015 Upíří deníky (TV seriál)
Because (S06E19)
A Bird in a Gilded Cage (S06E17)
Let Her Go (S06E15)
další epizody (5)
2014 The Originals (TV seriál)
Every Mother's Son (S02E03)
Alive and Kicking (S02E02)
Upíří deníky (TV seriál)
The World Has Turned and Left Me Here (S06E05)
Welcome to Paradise (S06E03)
I'll Remember (S06E01)
další epizody (8)
2013 Upíří deníky (TV seriál)
The Cell (S05E09)
Death and the Maiden (S05E07)
Monster's Ball (S05E05)
další epizody (6)
2009 Kings (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Upíří deníky (TV seriál)
What Are You? (S08E12)
2016 The Originals (TV seriál)
Dead Angels (S03E12)
2015 Upíří deníky (TV seriál)
Best Served Cold (S07E06)
2014 Upíří deníky (TV seriál)
Do You Remember the First Time? (S06E07)
Total Eclipse of the Heart (S05E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace