foto

Zacharias Preen

  • nar. 7.12.1965 (53 let)
    Brémy, Bremen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Jakobs Bruder
Ten den přijde (TV film)
2006 Rosa Roth - In guten Händen (TV film)
2005 Rosa Roth - Flucht nach vorn (TV film)
Rosa Roth - Im Namen des Vaters (TV film)
2004 Komisařka Rosa Roth - Okruh přátel (TV film)
Místo činu - Postavení mimo hru (TV film)
Schöne Witwen küssen besser (TV film)
2003 Komisařka Rosa Roth - Jako křídla kolibříka (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Myšlenky jsou svobodné (TV film)
2002 Komisařka Rosa Roth - S vyloučením veřejnosti (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Zúčtování (TV film)
2001 Komisařka Rosa Roth - Lži bližnímu svému i sobě (TV film)
Polizeiruf 110 - Zerstörte Träume (TV film)
Sass
Stahlnetz - Innere Angelegenheiten (TV film)
2000 Komisařka Rosa Roth - Láska a smrt (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Smrt poldy (TV film)
Polizeiruf 110 - Ihr größter Fall (TV film)
1999 Kiss Me!
Komisařka Rosa Roth - Mráz kopřivu nespálí (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Zachránkyně (TV film)
1998 Komisařka Rosa Roth - Jeruzalém aneb Cesta na smrt (TV film)
1997 Komisařka Rosa Roth - Berlín (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Hlas (TV film)
1996 Komisařka Rosa Roth - Cesta nikam (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Pondělí, 26. listopad (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Ztracený život (TV film)
1995 Komisařka Rosa Roth - Samé lži (TV film)
Tatort - Bienzle und der Mord im Park (TV film)
1994 Anwalt Abel - Rufmord (TV film)
Doppelter Einsatz - Abgezockt (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Na lásku a na smrt (TV film)
Polizeiruf 110 - Opfergang (TV film)
Traumschiff - Dubai, Das (TV film)
Unvergeßliches Wochenende... in Südfrankreich, Ein (TV film)
1993 Estelle
Im Teufelskreis (TV film)
1992 Ginevra
Männer vom K3 - Ein langes Wochenende, Die (TV film)
1991 Die Bank ist nicht geschädigt (TV film)
1989 Hab' ich nur deine Liebe
Männer vom K3 - Augen zu und durch, Die (TV film)
1987 Crazy Boys
Sturmflut (TV film)
1986 Dann ist nichts mehr wie vorher
Miko - aus der Gosse zu den Sternen
1984 Místo činu - Smrt na stadionu (TV film)
1981 Tatort - Das Zittern der Tenöre (TV film)

TV seriály

2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Schmetterlinge im Bauch (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Bewegte Männer (TV seriál)
2002 Vyšetřovatel (TV seriál)
Das Profil des Mörders (S02E03)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
Hotel Hansson (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Partner, Die (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Matchball (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
1992 Donauprinzessin (TV seriál)
Oppen und Ehrlich (TV seriál)
1991 Hecht & Haie (TV seriál)
Neues vom Süderhof (TV seriál)
Zwei Schlitzohren in Antalya (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
Rivalen der Rennbahn (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Die Männer vom K3 (TV seriál)
Kommissar Zufall (TV seriál)
Oh Gott, Herr Pfarrer (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Ein Fall für TKKG (TV seriál)
Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1973 Mordkommission (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace