foto

Angela Down

  • nar. 15.6.1946 (73 let)
    Hampstead, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Tvář za oknem
1996 Emma
1990 Twisted Justice
1987 Maximum Potential
1981 All's Well That Ends Well (TV film)
1975 King Lear (TV film)
1974 Mahler
1972 What Became of Jack and Jill?
1969 The Looking Glass War

TV seriály

2010 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Slídil (S12E06)
2000 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Záhadná úmrtí (S03E02)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Rhodský trojúhelník (S01E06)
1982 Take Three Women (TV seriál)
1980 It Takes a Worried Man (TV seriál)
We, the Accused (TV seriál)
1976 The Glittering Prizes (TV seriál)
1974 Shoulder to Shoulder (TV seriál)
1972 War and Peace (TV seriál)
1970 Little Women (TV seriál)
1969 Take Three Girls (TV seriál)

Dokumentární

1976 Meetings, Bloody Meetings

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace