foto

Kurt Farquhar

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 A Stone Cold Christmas
The Counter: 1960
2017 Created Equal
Media (TV film)
2016 Second Sight (TV film)
The Miki Howard Story
The Perfect Match
2011 96 Minutes
2010 Lifted
2009 Na rozcestí
Pastor Brown
2007 Odhalení
2006 Miles from Home
2004 Gas
2002 Play'd: A Hip Hop Story (TV film)
2001 Commitments (TV film)
Room 302
2000 Podzimní premiéra

TV seriály

2019 Ambitions (TV seriál)
Episode 18 (E18)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
další epizody (18)
American Soul (TV seriál)
Continuous Revolution in Progress (E02)
Man is First Destiny (E01)
Games People Play (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Last Call (TV seriál)
Black Lightning (TV seriál)
The Book of the Apocalypse: Chapter Two: The Omega (S02E16)
The Book of the Apocalypse: Chapter One: The Alpha (S02E15)
The Book of Secrets: Chapter Four: Original Sin (S02E14)
další epizody (7)
The Neighborhood (TV seriál)
Welcome to the Conversation (S01E21)
Welcome to the Repass (S01E20)
Welcome to the Camping Trip (S01E19)
další epizody (10)
2018 Black Lightning (TV seriál)
The Book of Rebellion: Chapter Two: Gift of the Magi (S02E09)
The Book of Rebellion: Chapter One: Exodus (S02E08)
The Book of Blood: Chapter Three: The Sange (S02E07)
další epizody (22)
In Contempt (TV seriál)
The Neighborhood (TV seriál)
Welcome to the Fundraiser (S01E11)
Welcome to Neighborhood Justice (S01E10)
Welcome to the Dinner Guest (S01E09)
další epizody (11)
2017 The Quad (TV seriál)
2016 Zoe Ever After (TV seriál)
2015 Stitchers (TV seriál)
2013 Being Mary Jane (TV seriál)
2011 Hlavně nezávazně (TV seriál)
Psychologie mezi řádky (TV seriál)
Single Ladies (TV seriál)
2007 Just Jordan (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
China Syndrome: Part 2 (S09E13)
China Syndrome: Part 1 (S09E12)
Single Spaced (S09E11)
další epizody (8)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
The Game (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Ruff Goin' (S09E05)
Major Disturbance (S09E04)
Moxie Moron (S09E03)
další epizody (17)
2005 Láska, s.r.o. (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Baker's Doesn't (S08E11)
Raygin' Bulls (S08E10)
G'Night, Stalker (S08E09)
další epizody (26)
2004 Second Time Around (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Silent Mite (S07E07)
Offtrack... Bedding (S07E06)
Name Dropper (S07E05)
další epizody (20)
2003 All of Us (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Santa Claustrophobia (S06E11)
American Idle (S06E10)
Thanks Man (S06E09)
další epizody (25)
2002 Dva z Queensu (TV seriál)
Mentalo Case (S05E11)
Loaner Car (S05E10)
Connect Four (S05E09)
další epizody (24)
2001 One on One (TV seriál)
The Proud Family (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Ovary Action (S04E12)
Depo Man (S04E11)
Oxy Moron (S04E10)
další epizody (26)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Better Camera (S03E11)
Work Related (S03E10)
Twisted Sitters (S03E09)
další epizody (11)
1999 The Parkers (TV seriál)
1998 Cousin Skeeter (TV seriál)
1997 Smart Guy (TV seriál)
1996 C-Bear and Jamal (TV seriál)
Moesha (TV seriál)
1995 Ned a Stacey (TV seriál)
Under One Roof (TV seriál)
1994 My Brother and Me (TV seriál)
Sister, Sister (TV seriál)
South Central (TV seriál)
1993 The Sinbad Show (TV seriál)
Thea (TV seriál)
1992 Rachel Gunn, R.N. (TV seriál)
1990 New Attitude (TV seriál)

Dokumentární

2015 Light Girls
2011 Zbraně, které změnily svět (TV seriál)

TV pořady

2013 Real Husbands of Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace