foto

Dolores Michaels

  • nar. 30.1.1933
    Kansas City, Kansas, USA
  • zem. 25.9.2001 (68 let)
    West Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1961 Battle at Bloody Beach
1960 One Foot in Hell
1959 Five Gates to Hell
Warlock
1958 Fräulein
The Fiend who Walked the West
1957 April Love
The Wayward Bus
Time Limit
1955 Son of Sinbad
1953 The French Line

TV seriály

1962 The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
1961 Bus Stop (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1959 Laramie (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1955 Science Fiction Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1999 Hollywoodské zkoušky (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky