foto

Francis Lalanne

  • nar. 8.8.1958 (61 let)
    Anglet, Pyrénées-Atlantiques, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Marocain à Paris, Un
Road Nine
2008 Asterix a Olympijské hry
Disco
1995 Marie Nazaretská

TV seriály

2012 Nos Chers Voisins (TV seriál)
2006 Off Prime (TV seriál)
2005 Village départ (TV seriál)
2000 Cape et l'épée, La (TV seriál)
1994 Les enfants de la télé (TV seriál)
Studio Gabriel (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1987 Téléthon (TV seriál)

Dokumentární

2004 Matinale, La (TV seriál)
Nous ne sommes pas des anges (TV seriál)
1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Danse avec les stars (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
2008 Tous au théâtre! (TV pořad)
2006 Ce soir (ou jamais!) (TV pořad)
Les Années bonheur (TV pořad)
On n'est pas couché (TV pořad)
2005 Les grands du rire (TV pořad)
2003 93 Faubourg Saint-Honoré (TV pořad)
La méthode Cauet (TV pořad)
2002 Hyper show (TV pořad)
Le fabuleux destin de... (TV pořad)
2000 On a tout essayé (TV pořad)
On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1995 Si on chantait (TV pořad)
1994 Vincent à l'heure (TV pořad)
1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)
Stars 90 (TV pořad)
1987 40 degrés à l'ombre de la 3 (TV pořad)
Matin Bonheur (TV pořad)
1986 Élection de Miss France (TV pořad)
1985 Victoires de la musique (TV pořad)
1983 Cadence 3 (TV pořad)
1982 Champs-Elysées (TV pořad)
1980 Stars (TV pořad)
1979 Palmarès (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace