foto

Christophe Guybet

  • nar. 18.2.1963 (56 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Coup de coeur
Les Trois frères, le retour
2011 Pan chůva (TV film)
Été des Lip, L' (TV film)
2010 Famille décomposée (TV film)
2009 Erreur de la banque en votre faveur
Král Guillaume
2008 État de manque (TV film)
2006 Poltergay
2005 2013, la fin du pétrole (TV film)
Un prof en cuisine (TV film)
2001 Tři králové
1999 Le schpountz
1998 Alissa
Madeline
Micro climat (TV film)
Paparazzi
1997 Sázka
1996 Golden Boy
1993 Touha po zlatě
1988 Dobrý den úzkosti
1983 Bourreau des coeurs, Le
1982 Diplômés du dernier rang, Les
1981 Bahut va craquer, Le
1978 Pion, Le

TV seriály

2009 Profil zločinu (TV seriál)
Quelqu'un de bien (S01E05)
2006 Žena zákona (TV seriál)
Sans mobile apparent (S11E01)
2001 Caméra café (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
H (TV seriál)
1997 Paradis d'enfer (TV seriál)
1995 Quatre pour un loyer (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1988 Baby-sitter, La (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Jamel comedy club (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
1995 Juste pour rire (TV pořad)
1994 Ça se discute (TV pořad)
1987 Classe, La (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace