foto

Jean-Luc Moreau

  • nar. 17.6.1944 (74 let)
    Saint-Mandé, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Chat et souris (TV film)
1999 Maison de famille (TV film)
À vot' service
1998 Radostná událost (TV film)
Un mois de réflexion (TV film)
1996 Tendre piège (TV film)
1992 Tout ou presque (TV film)
Voltaire-Rousseau (TV film)
1991 Bébé express (TV film)
La femme des autres (TV film)
1986 Cesta
1984 Le Bonheur à Romorantin (TV film)
1983 Flics de choc
Le nez à la fenêtre (TV film)
1982 Féminin pluriel, Le (TV film)
Longuelune, Les (TV film)
Épreuve, L' (TV film)
1981 Chêne d'Allouville, Le
Hluboké vody
1980 Georges Dandin (TV film)
1979 École est finie, L'
1978 Páni ouřadové (TV film)
1977 C'est arrivé à Paris (TV film)
1975 Ať začne slavnost...
1974 Malicroix (TV film)
Sarcelles-sur-Mer (TV film)
1971 Fausses confidences, Les (TV film)
Mais n'te promène donc pas toute nue (TV film)
1970 Monsieur de Pourceaugnac (TV film)

TV seriály

2003 Komisař Valence (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 H (TV seriál)
1997 La Vocation d'Adrienne (TV seriál)
1994 Studio Gabriel (TV seriál)
1991 Marie Curie, une femme honorable (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1984 Pendule, La (TV seriál)
1983 Merci Sylvestre (TV seriál)
1982 L'académie des 9 (TV seriál)
1981 Richard Wagner (TV seriál)
1979 Caméra une première (TV seriál)
Joséphine ou la comédie des ambitions (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1977 Petit théâtre d'Antenne 2, Le (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
Les mystères de New York (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1972 Les Rois maudits (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

1987 La nuit des Molières (TV seriál)

TV pořady

2009 C à vous (TV pořad)
2008 Au Field de la nuit (TV pořad)
Tous au théâtre! (TV pořad)
2007 Un jour, un destin (TV pořad)
2006 On n'est pas couché (TV pořad)
2000 Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
1997 Stars'N Co (TV pořad)
1994 Ça se discute (TV pořad)
1980 Stars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace