foto

René Enríquez

  • nar. 24.11.1933
    San Francisco, California, USA
  • zem. 23.3.1990 (56 let)
    Tarzana, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Detailní záběr (TV film)
1988 Neprůstřelný
1987 Perry Mason: Případ hanebného ničemy (TV film)
1985 Hostage Flight (TV film)
1984 Zločiny mužů
1983 Pod palbou
Volby srdce (TV film)
1980 Gridlock (TV film)
Marathon (TV film)
Return of Frank Cannon, The (TV film)
1978 The Lazarus Syndrome (TV film)
1977 Mravenci (TV film)
Panic in Echo Park (TV film)
1976 Blood Bath
High Risk (TV film)
Volání divočiny (TV film)
1975 Foster and Laurie (TV film)
Noc postupuje
Radical, The (TV film)
1974 Harry a Tonto
Nicky's World (TV film)
1973 Serpico
1972 Santiagova archa (TV film)
1971 Banáni
1960 Girl of the Night

TV seriály

1986 Dream West (TV seriál)
1984 You Are the Jury (TV seriál)
1983 Masquerade (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Jungle Madness (S01E15)
Rites of Spring (S01E14)
Fecund Hand Rose (S01E13)
další epizody (14)
1979 Benson (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
WKRP in Cincinnati (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Diamond in the Rough (S02E16)
1977 Hunter (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Rosetti and Ryan (TV seriál)
1976 Good Heavens (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
Spencer's Pilots (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1967 Coronet Blue (TV seriál)
N.Y.P.D. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky