foto

Edgar Barrier

  • nar. 4.3.1907
    New York City, New York, USA
  • zem. 20.6.1964 (57 let)
    Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1963 Sladká Irma
1961 On the Double
Pirates of Tortuga
Sněhurka a tři moulové
1959 Juke Box Rhythm
1957 The Giant Claw
1956 Rumble on the Docks
1954 Princess of the Nile
Silver Lode
The Saracen Blade
1953 Count the Hours
Eyes of the Jungle - a.z.
Místo určení: Gobi
Prince of Pirates
Stand at Apache River, The
The Golden Blade
Válka světů
1951 Hurricane Island
The Whip Hand
1950 Cyrano de Bergerac
Joe Palooka in the Squared Circle
Last of the Buccaneers
1949 The Secret of St. Ives
1948 Adventures in Silverado
Macbeth
Port Said
Rocky
Rogues' Regiment
To the Ends of the Earth
1946 Tarzan and the Leopard Woman
1945 A Game of Death
Cornered
Nob Hill
Song of Mexico
1944 Cobra Woman
Secrets of Scotland Yard
1943 Cesta do strachu
Crazy House
Fantom opery
Flesh and Fantasy
The Adventures of Smilin' Jack
We've Never Been Licked
1942 Arabské noci
Bombay Clipper
Danger in the Pacific
Eagle Squadron
Pýcha Yankeeů
Sherlock Holmes and the Voice of Terror
1941 The Penalty
They Dare Not Love
1940 Comrade X
Escape
1938 Too Much Johnson

TV seriály

1962 Ensign O'Toole (TV seriál)
1961 The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
World of Giants (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Tales of the 77th Bengal Lancers (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
1955 Crossroads (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - vyp.
Passport to Danger (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
My Little Margie (TV seriál)
Ramar of the Jungle (TV seriál)
Rebound (TV seriál)
Terry and the Pirates (TV seriál)
The Schaefer Century Theatre (TV seriál)
The Unexpected (TV seriál)
1951 Mark Saber (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
Stars Over Hollywood (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
Your Show Time (TV seriál)

Dokumentární

2007 Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace