Reklama

Reklama

Cinemassacre's Monster Madness

(seriál)
  • USA Cinemassacre's Monster Madness: History of Horror (více)
USA, 2007, 297x5 min

Tvůrci:

James Rolfe

Režie:

James Rolfe

Scénář:

Newt Wallen, Mike Matei

Hrají:

James Rolfe, Mike Matei, Don Beddoe (a.z.), Emma Dunn (a.z.), Lilian Bond (a.z.), Evelyn Ankers (a.z.), Lurene Tuttle (a.z.), David Crawford (a.z.) (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Víte, jak začínal hororový žánr jako takový? Který z dnešních horrorových hitů je pouhým remakem, nebo v kolika hororech se ten který herec objevil? To vše a ještě mnohem více vám mile rád prozradí průvodce dokumentem James Rolfe. (andio)

Recenze (6)

BigDeal 

všechny recenze uživatele

1. séria (90%): Zhrnutie celej histórie hororových filmov. Miestami síce možno príliš stručné, no vždy k veci, výstižne, zaujímavo, zodpovedne so znalosťami a humorom. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Povedený přehled hororových klasik od 20. let po součastnost se známým "Angry nerdem" Jamesem D. Rolfem. Viděna pouze 1. série z roku 2007 na stránkách VideaCesky.cz. 71% ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

James Rolfe není Scorsese, ale jeho zápal podělit se s fanoušky o historii filmového hororu nejde ocenit jinak. Nadšením ani kvalitou nemá mezi YouTuber's konkurenci. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Naprostá dokonalost a povinnost pro každého fanouška hororového žánru. James Rolfe se do této skupiny určitě řadí a svými znalostmi hororové historie mě naprosto posadil ze židle. Navíc má tu schopnost, že na poli pouhých několika minut vás dokáže provést nejzásadnějšími mezníky filmového hororu, největšími kuriozitami i jeho osobními favority, a letos tak činí již popáté. Fanoušci vždy netrpělivě vyhlížejí 1. října, kdy se na stránce www.cinemassacre.com odstartuje 31denní speciál na vybrané téma. ------- 1. série (2007) - stručná historie hororu - v této sérii vás James provede skutečně nejzákladnějšími kameny, které utvářely celý žánr. Od roku 1920 až do současnosti. (od 1. 10. 2011 také na VideaČesky.cz) ------- 2. série (2008) - Godzilla-thon - Druhý MM se zaobíral další z Jamesových obsesí, kterou jsou japonská filmová monstra. ------- 3. série (2009) - další mezníky historie hororu a spousta zajímavých tipů i z filmů, které má James osobně rád. ------- 4. série (2010) - Camp Cult - můj osobní vrchol mezi všemi sériemi MM. Přehlídka těch nejúděšnějších, nejkrvavějších, nejbizarnějších a nejbéčkovitějších hororů celého světa. U mnoha recenzí jsem se doslova válel smíchy po zemi a pár filmů už jsem si dokonce musel osobně sehnat (INFRAMAN! BOOOOOM!) ------- 5. série (2011) - Sequel-A-Thon - Co týden, to jedna památná hororová série se zaměřením na jednotlivé díly. 1. týden - Frankenstein 2. týden - Hammer Dracula series 3. týden - Nightmare on Elm Street 4. týden - Halloween. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama