foto

Enno Kalisch

  • nar. 1973
    Niebüll, Schleswig-Holstein, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Eine sachliche Romanze
2016 Paula
Srážka
2015 Der Kotzbrocken (TV film)
Herman the German (studentský film)
2014 Friesland - Mörderische Gezeiten (TV film)
Kobra 11 - Revoluce (TV film)
Město 44
2013 Dear Courtney
Sám mezi všemi (TV film)
Tatort - Gegen den Kopf (TV film)
2012 Auslandseinsatz (TV film)
Der Fall Jakob von Metzler (TV film)

TV seriály

2016 Club der roten Bänder (TV seriál)
2015 Rentnercops (TV seriál)
Sibel & Max (TV seriál)
The Team (TV seriál)
2014 Stell Dir vor ...! (TV seriál)
2013 Heldt (TV seriál)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2012 Grünes Gold
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace