foto

Enno Kalisch

  • nar. 1973
    Niebüll, Schleswig-Holstein, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Anna und ihr Untermieter: Aller Anfang ist schwer (TV film)
2018 Meine Mutter ist unmöglich (TV film)
Petting statt Pershing
Rewind - Die zweite Chance
2017 Eine sachliche Romanze
2016 Paula
Srážka
2015 Der Kotzbrocken (TV film)
Herman the German (studentský film)
2014 Město 44
2013 Dear Courtney
Sám mezi všemi (TV film)
Tatort - Gegen den Kopf (TV film)
2012 Auslandseinsatz (TV film)
Der Fall Jakob von Metzler (TV film)

TV seriály

2020 Binge Reloaded (TV seriál)
Der Lehrer (TV seriál)
Besser'n Mädchen, als so'n Hodenkobold! (S08E03)
2016 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Falsche Erwartungen (S04E08)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Kaiserbaby (S08E10)
2015 Club der roten Bänder (TV seriál)
Rentnercops (TV seriál)
Das Würfelspiel (S01E04)
Sibel & Max (TV seriál)
The Team (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (6)
2014 Friesland (TV seriál)
Mörderische Gezeiten (E01)
Stell Dir vor ...! (TV seriál)
Der Lehrer (TV seriál)
Oh Gott, es ist eine Liebesgeschichte (S02E08)
Kobra 11 (TV seriál)
Revoluce (S18E08)
2013 Heldt (TV seriál)
2012 SOKO Wismar (TV seriál)
Steckschuss (S10E01)
2008 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2012 Grünes Gold

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky