foto

Wiktoria Gąsiewska

  • nar. 11.3.1999 (20 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 W lesie dziś nie zaśnie nikt
2019 Futro z misia
2015 Baby Bump
2009 Afonia i pszczoły
2008 Lejdis
2007 Katyň
Konec léta
2006 Jasminum

TV seriály

2019 Rodzinka.pl (TV seriál)
Drugi ślub (S15E13)
Głowa rodziny (S15E12)
Jestem grubo inteligentna (S15E11)
další epizody (23)
2018 W rytmie serca (TV seriál)
Romeo i Julia (S02E10)
Rodzinka.pl (TV seriál)
Kalejdoskop (S13E13)
Estetycznie i higienicznie (S13E12)
Ping - Pong (S13E11)
další epizody (19)
2017 Rodzinka.pl (TV seriál)
Świąteczne oświadczyny (S11E17)
Prohibicja domowa (S11E16)
W mieszczańskich okowach (S11E15)
další epizody (27)
2016 Komisarz Alex (TV seriál)
Przypadkowy strzał (S08E10)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 2 (S07E02)
Rodzinka.pl (TV seriál)
Chrzestny, chrzestna i chrześniaczek (S09E12)
Strzała Amora (S09E11)
Giełda wspomnień (S09E09)
další epizody (7)
2015 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S06E12)
Episode 11 (S06E11)
Episode 8 (S06E08)
další epizody (9)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Rodzinka.pl (TV seriál)
Zazdrość (S05E04)
Wiek mentalny kontra wiek fizyczny (S04E26)
Nawarzyłeś piwa, to teraz je pij (S04E24)
další epizody (17)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Pierwsza nagroda (S01E08)
2005 Codzienna 2 m.3 (TV seriál)
2004 Rodzina zastepcza plus (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky