Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupina teenagerů závislých na technologii se dostane do offline tábora. Společná turistika v lese bez přístupu k smartphonům však nekončí tak, jak to naplánovali organizátoři. Budou muset bojovat o skutečný život s něčím, co neviděli ani v nejtemnějších koutech internetu. Tváří v tvář smrtelnému nebezpečí číhajícímu v lese, objevují skutečné přátelství, lásku a oběti. Vyjdou z toho celí nebo v krvavých kouscích? (překlad: LIVINGDEAD) (dixx)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (167)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mě to přišlo takřka do puntíku opsané z podobně laděných zámořských slasherů a to včetně typologie postav. Tu přidanou hodnotu tomu dává polské prostředí a nadstandardní technická stránka věci, pokud tedy nepočítám gumovou hlavu. Co mě trochu zklamalo byla absence výraznějšího gore, což zamrzí o to víc, že ho Poláci umí a na můj vkus byl film příliš dlouhý a zkrácení o nějakých 20 minut by tempu bezpochyby prospělo. Naopak se mi líbili záporáci a fajn bylo i obsazení. Není to nic, k čemu bych se vracel, ale rozhodně mě to nenudilo a doufám, že těch hororových projektů bude v Polsku vznikat víc. 60% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

OK na poláky dobrý, ale jinak je to podprůměrná lesní vyvražďovačka. Která má sice pár světlých chvilek a možná i pár povedených gore efektů, ale jako celek mě to neskutečně nudilo. Namaskování killerů je pro mě spíš směšný než abych ho chválil. Jeden z nich mi připomínal Toxickýho mstitele ( TROMA ). Kouknout se na to dá ale kvalit Wrong Turn nebo The Hills Have Eyes nedosahuje ani stěží. Víckrát už to vidět nemusím. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„ALE NEŽ JE UVAŘILA, ZPÍVALA JIM TOHLE: „DNES V NOCI V LESE NIKDO NEUSNE… DNES V NOCI V LESE NIKDO NEUSNE“...“ /// Tak Poláci jsou fakt borci! Sic nepřicházej s ničím novým, ale ztenčující se partu týnejdžrů pobíhajících po lese, jsem už dlouho neviděl, takže by se dalo říct, že se na to i těším… Vyvražďovací klasika, která vodsejpá a hlavně neobsahuje moc kreténskýho chování. Já myslím, že tohle na takovejhle film stačí! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu vysvětlit parchantům, že nemají domů nosit meteority. 2.) Jedu na tábor. V lese se prej nebude (dát?) spát. 3.) Zjistím, že bez jazyku mi bude blbě rozumět. 4.) Thx za titule „Jakub Ženíšek“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Dneska v noci sem se už regulérně bál pokračovat na PC v Amnesii Rebirth, tak sem místo toho usedl k hororu televiznímu. Polskýmu. A je to pecka. Má to ksicht lepšího béčka z jů-es-ej, výbornej synth soundtrack (jako z magický plošinovky Oxenfree!), adekvátně nechutný masky ústředních bubáků, a navíc progresivní hrdinku, která by mohla z fleku suplovat za Alicii Vikander v dalším Tomb Raiderovi. No a pochopitelně tam nemůže chybět ani sexy scéna nahoře bez, to už dycky rovnou dávám hvězdičku navíc, když se tvůrci takhle vyznaj!! [Netflix] ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ten nepodarený efekt letiacej hlavy figuríny budem brať s rezervou, predsa len, sú to Poliaci, a tí majú zmysel pre humor. Ono to bolo celé tak roztomilo debilné a naivné, že sa mi to páčilo - sympatické postavy, srandovní 200-kiloví mutantíci a gore v pohode. Navyše, hororíky príbuzné Wrong Turn sa už často nevidia. Aj keď film veľa inteligencie nepobral, dokáže pobaviť a spríjemniť večer. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • Název filmu se objeví až chvíli před závěrečnými titulky. (noelcoward73)
  • Film byl natočen za 23 dní. (Delock)

Reklama

Reklama