foto

Maju Curuta

  • nar. 25.4.1970 (49 let)
    Kamakura, Prefektura Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kohaku
2018 Ničiniči kore kódžicu
Umi o kakeru
2017 Džindžin: Sono ni
Jurari
2016 Přízrak z jezera
Rokujon: Kóhen
2015 Kazoku Gokko
2014 Marumo no Okite (TV film)
2013 Hotori no sakuko
Ojari Haišaku: Joidore kotodži tomegaki (TV film)
Sajonara keikoku
2012 Mememe no kurage
2011 Quartet!
2010 Neko taxi
2009 Goemon
Šizumanu taijó
2008 24 Jikan Atatamemasu ka? Shippu Doto Konbini-den (TV film)
Koi Suru Kanojo, Nishi He
Koisuru kanojo, nishi e.
2007 Kekkon sagishi (TV film)
2005 Katen-koru
Kita no zeronen
Kokoro no Kudakeru Oto (TV film)
2004 Casshern: První samuraj nového věku
Han'oči
2003 Kóšonin (TV film)
2002 Mr. Rookie
1999 Soví hrad
1997 Boku ga boku de aru tameni (TV film)
Rjóma ga juku (TV film)
1995 Hlasy padlých studentů: Poslední kamarádi
1994 Sotsugyo ryoko: Nihon kara kimashita
1992 Yamai wa kikara: Byōin e ikō 2
1991 Shushoku sensen ijonashi

TV seriály

2017 Hanzai Shokogun Season 1 (TV seriál)
2015 Kageru juku nacu (TV seriál)
2014 Kabuka Boraku (TV seriál)
2012 Deka Kurokawa Suzuki (TV seriál)
2011 Marumo no okite (TV seriál)
2010 Neko takushî (TV seriál)
2009 Voice: inoči naki mono no koe (TV seriál)
2008 Purizunâ (TV seriál)
2005 Hachiro ~Haha no Shi, Chichi no Shi~ (TV seriál)
2000 Nanohana no Oki (TV seriál)
1999 Chiipu rabu (TV seriál)
1998 Oshigoto Desu (TV seriál)
1997 Sóri no jobanaide (TV seriál)
1995 Kimi to deatte kara (TV seriál)
Tojotomi Hidejoši tenka o toru! (TV seriál)
1994 Hana no Ran (TV seriál)
Imôto yo (TV seriál)
Juu nana sai (TV seriál)
1993 If: Mošimo (TV seriál)
Jealousy (TV seriál)
Jyajya uma narashi (TV seriál)
1992 Dareka ga Kanojo wo Aishiteiru (TV seriál)
Waru (TV seriál)
1988 Netsuppoi no! (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace