foto

Silvia Wohlmuth

  • nar. 9.9.1960 (59 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Love Machine

TV seriály

2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tom Turbo - Von 0 auf 111
2012 Láska ze spermabanky (TV film)
2011 Na prahu osmdesátky
Posedlost tancem (TV film)
2010 King Kongs Tränen
2009 Návrat komisaře Rexe - Smrtící zápas (TV film)
2005 Küss mich, Prinzessin!
2004 Auf Wolke 7
2001 Nachtfalter
1992 Tatort - Kinderspiel (TV film)
1990 Zeit der Rache
1989 Eurocops - Taxi ins Jenseits (TV film)
1986 Paradise Ges.m.b.H.

TV seriály

2019 M - Vrah mezi námi (TV seriál)
2016 Kalahari Gemsen (TV seriál)
2013 CopStories (TV seriál)
2012 Es kommt noch dicker (TV seriál)
2011 Das Glück dieser Erde (TV seriál)
Spuren des Bösen (TV seriál)
Das Verhör (E01)
2010 Lilly Schönauer (TV seriál)
Překážky lásky (E11)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky