foto

Ji-in Moon

  • nar. 1.3.1986 (33 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sseshibong

TV seriály

2018 Daegun (TV seriál)
뷰티 인사이드 (TV seriál)
2017 Tukkapseu (TV seriál)
2016 Dakteoseu (TV seriál)
Madam Angteuwan (TV seriál)
Tumorou boi (TV seriál)
2015 Maeul: Achiaraui bimil (TV seriál)
Wootgineun yeoja (TV seriál)
Yongpalyi (TV seriál)
2014 Gwaenchana, sarangiya (TV seriál)
2013 Bimil (TV seriál)
Miseukoria (TV seriál)
2011 Insoodaebi (TV seriál)
Nae sarang nae gyeotae (TV seriál)
2010 Yeojadeul molla (TV seriál)
2009 Mangsulyijima (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace