foto

Carla Calò

  • nar. 21.9.1926 (92 let)
    Palermo, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 V moci pekla (TV film)
1999 Voglio stare sotto al letto
1995 Io e il re
1991 Verso sera
1988 Horalka (TV film)
1977 Sorprendente eredità del tonto di mammà, La
1976 Cameriera nera, La
Campagnola bella, La
Scandalo
1975 Calore in provincia
Cameriera, La
La encadenada
Vergine in famiglia, Una
Úctyhodní lidé
1974 Salvo D'Acquisto (TV film)
1973 Anna, quel particolare piacere
Tony Arzenta
1971 Erika
1969 Le calde notti di Poppea
Vigliacchi non pregano, I
1968 Llaman de Jamaica, Mr. Ward
Meglio vedova
1967 Il Piombo e la carne
1966 1000 dollari sul nero
Affare Beckett, L'
Agent 505 - Todesfalle Beirut
Lit à deux places, Le
Mondo pazzo... gente matta!
Operazione poker
Spie contro il mondo
Veneri in collegio
1965 Erik, il vichingo
Spie uccidono a Beirut, Le
Uomini dal passo pesante, Gli
1964 002 agenti segretissimi
Bubovo děvče
Ercole l'invincibile
FBI chiama Istanbul
Il terrore dei mantelli rossi
La cripta e l'incubo
Magnifici brutos del West, I
Sette vipere: Il marito latino, Le
1963 Avventura al motel
Brenno il nemico di Roma
D'Artagnan a tři mušketýři
La smania addosso
Magnifico avventuriero, Il
1962 Cinque marines per cento ragazze
Giulio Cesare, il conquistatore delle Gallie
Re Manfredi
Zorro alla corte di Spagna
Zuřivá léta
1961 Drakut il vendicatore
Gerarchi si muore
L'ultimo dei Vikinghi
Spade senza bandiera
Trionfo di Maciste
1960 Furia dei barbari, La
La vendetta di Ercole
Rivolta dei mercenari, La
Était trois flibustiers, Il
1959 Agosto, donne mie non vi conosco
Due selvaggi a corte
Quel tesoro di papà
Spavaldi e innamorati
1958 Capitan Fuoco
Il romanzo di un giovane povero
1957 A vent'anni è sempre festa
La canzone più bella
1956 Cantando sotto le stelle
Canto dell'emigrante, Il
Sette canzoni per sette sorelle
1955 Ladra, La
Sera di maggio, Una
Suonno d'ammore
Vendicata!
1954 Cantante misterioso, Il
Vendetta dei Tughs, La
1953 Bengálský poklad
La pattuglia dell'Amba Alagi
1950 Gli inesorabili
1949 Conte Ugolino, Il
Falco rosso, Il
Totò le Moko

TV seriály

2000 Valeria medico legale (TV seriál)
1989 Classe di ferro (TV seriál)
1988 Guerra di spie (TV seriál)
1975 Jo Gaillard (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace