foto

Michael Brown

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2009 Moje falešná svatba (TV film)
2008 Sweet Nothing in My Ear (TV film)
2007 Mé srdce pohřběte u Wounded Knee (TV film)
Snowglobe (TV film)
Sybil (TV film)
2006 Pinochet in Suburbia (TV film)
2005 Code Breakers (TV film)
Warm Springs (TV film)
2004 Něco, co stvořil Bůh (TV film)
2003 Manželé Reaganovi (TV film)
Síla lidskosti (TV film)
2002 Vánoční návštěvník (TV film)
2001 Muž z Elysejských polí
2000 Pro lásku či pro vlast: Příběh Artura Sandovala (TV film)
Píseň všedního života (TV film)
Táta kovboj (TV film)
1999 Blue Moon (TV film)
Hodiny před popravou (TV film)
1998 Lví past (TV film)
Utajená krása (TV film)
1997 Cesta srdce (TV film)
Get to the Heart: The Barbara Mandrell Story (TV film)
Něžná mafie (TV film)
Výkřiky v temnotě (TV film)
1996 Nikdo nic neřekl (TV film)
1995 Mother's Gift, A (TV film)
Osudová posedlost (TV film)
Smrt na Sunset Highway (TV film)
1994 Father and Scout (TV film)
1993 Biblické příběhy: Abrahám (TV film)
Skřivánek (TV film)
1992 Calendar Girl, Cop, Killer? The Bambi Bembenek Story (TV film)
Grass Roots (TV film)
Nebezpečný ostrov (TV film)
Nechci už zpátky (TV film)
1991 Never Forget (TV film)
Oběť lásky (TV film)
1990 Falešná idyla (TV film)
Vestige of Honor (TV film)
1989 Lehký dotek (TV film)
1988 Dadah znamená smrt (TV film)
Nico
1987 Čelisti: Pomsta
1986 As Summers Die (TV film)
1985 Door to Door
Midas Valley (TV film)
Ztráta paměti (TV film)
1984 Světlo pro mého syna (TV film)
1983 Happy (TV film)
Noční děsy
Packin' It In (TV film)
1982 Lois Gibbs and the Love Canal (TV film)
Not in Front of the Children (TV film)
1981 Dream House (TV film)
1980 Amber Waves (TV film)
Dan August: Once Is Never Enough (TV film)
1977 Escape from Bogen County (TV film)
1976 Sežráni zaživa
1975 Psychic Killer
Three for the Road (TV film)
1973 Frasier, the Sensuous Lion

TV seriály

2011 Luck (TV seriál)
Pilot (E01)
1989 Dokud se nesejdeme (TV seriál)
1987 I'll Take Manhattan (TV seriál)
1986 Hříchy (TV seriál)
1981 Manionové v Americe (TV seriál)
Na východ od ráje (TV seriál)
1974 Paul Sand in Friends and Lovers (TV seriál)
1971 Nichols (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)

Dokumentární

1997 Miss Evers' Boys (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace