foto

Pasquale Cassalia

  • nar. 21.10.1983 (34 let)
    Reggio di Calabria, Calabria, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Caravaggio and My Mother the Pope
2017 40 Sundays
2014 Il giudice meschino (TV film)
2013 Colpi di Fortuna
Jet Set
2011 Beautiful Wave
Few Options
2010 Valerie
2009 Andělé a démoni
Truly Blessed

TV seriály

2012 Doteky osudu (TV seriál)
2011 Good Job, Thanks! (TV seriál)
2009 Secret Girlfriend (TV seriál)
2008 Heroes: Destiny (TV seriál)
2007 Greek (TV seriál)
1999 Vivere (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

2009 Smrtící válečníci (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace