foto

Jennifer Pudavick

  • nar. 20.8.1982 (37 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Christmas Club (TV film)
2018 Love in Design (TV film)
2015 Hyena Road
2011 Pach krve 4: Krvavý počátek
Tváře v davu
2010 Stíny loňských Vánoc (TV film)
2008 The Box Collector
2007 A Family Lost (TV film)
2006 Zamoření
2005 Stupeň 7: Konec světa (TV film)
2002 Ponížení (TV film)
Wishmaster 4: The Prophecy Fulfilled
2001 Pán kouzel - Ďáblův kámen
2000 Bolestivé tajemství (TV film)

TV seriály

2017 Zpátky do práce (TV seriál)
2015 Sunnyside (TV seriál)
2014 The Pinkertons (TV seriál)
2009 Cashing In (TV seriál)
2008 Less Than Kind (TV seriál)
2006 Falcon Beach (TV seriál)
2002 2030 CE (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky