foto

Chip Chalmers

  • nar. 9.6.1953 (65 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2000 Titáni (TV seriál)
1999 Safe Harbor (TV seriál)
1998 Na život a na smrt (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Vezmi mě do simulátoru (S07E04)
Bratrstvo neohrožených Ferengů (S06E10)
1997 Pacifické palisády (TV seriál)
1996 Malibu Shores (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
Modelky s.r.o. (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Etika (S05E16)
1991 Antagonists, The (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Zraněný (S04E12)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Zrozen ze síly blesku (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Ztráta (S04E10)
Kapitánova dovolená (S03E19)
1984 Miami Vice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace