foto

Marek Warszewski

  • nar. 5.1.1977 (41 let)
    Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Krew Boga
2016 Dětské hřiště
Mžitky
Na hranici
2015 Karbala
2014 Město 44
2010 Za stepí
2009 Der Raketenmann Wernher von Braun (TV film)

TV seriály

2018 Rojst (TV seriál)

Dokumentární

2009 Stauffenberg - Atentát na Hitlera (TV film)
2007 Generálové Wehrmachtu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2003 Superprodukcja

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace