foto

Bartosz Putkiewicz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2020 Krime story. Love story
2019 Kousnutí
Legiony
2018 Dywizjon 303
Studniówk@
2014 Bunny
Hardkor Disko
Piąte: nie odchodź
2012 Dozvuky
Ixjana
2011 Místnost sebevrahů
2009 Kouzelný strom
2008 Bugs' Race
2007 Hania
2005 Jsem
2003 Symetrie
2000 Strefa ciszy

TV seriály

2020 Doma (Polsko) (TV seriál)
Koronaświrusy (E06)
Młody Piłsudski (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (8)
2019 Młody Piłsudski (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2016 Artyści (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Strażacy (TV seriál)
Na własną rękę (S02E10)
Ojciec i syn (S02E09)
Bohater roku (S02E08)
další epizody (10)
2015 Strażacy (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2012 Głęboka woda (TV seriál)
Sekrety rodzinne (S01E08)
Rola życia (S01E07)
Niebieska karta (S01E06)
další epizody (5)
2011 Głęboka woda (TV seriál)
Kultowy Nauczyciel (S01E03)
Powrót (S01E02)
Wielka Woda (S01E01)
2010 Przeznaczenie (TV seriál)
Prawo ojca (E13)
Romans.net.pl (E12)
Piękno wieczne (E11)
další epizody (13)

Dokumentární

2019 Miłość i Miłosierdzie
2014 Varšavské povstání

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky