foto

Ogata Issei

  • nar. 22.2.1952 (67 let)
    Fukuoka, prefektura Fukuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sorókin no mita sakura
2018 Nakimuši šottan no kiseki
2017 Futari no tabidži
Icu mata, kimi to Hórí Džun zairai
2016 Mlčení
2015 Boku wa bósan
Sensei to Mayoi Neko
2014 Saihate nite: Jasašii Kaori to mači nagara
2013 Hasegawa Machiko Monogatari (TV film)
Mata kanarazu aouto daremoga itta
2012 Válka knihoven: Křídla revoluce
Šičó šisu (TV film)
2009 60 sai no Love Letter
2008 Homeless čúgakusei
2005 Slunce
2004 Tony Takitani
2001 Misuzu
2000 Raz dva
1996 Koišikawa no uči (TV film)
1993 Kin chan no Cinema Jack
1989 Bakajaró! 2: Šiawase ni naritai
No raifu kingu
Otoko wa curai jo: Boku no odžisan
Zennin no džóken
1988 Bakajaró! Wataši, okottemasu
Kaiša monogatari: Memories of You
1987 Džijú na megamitači
Otoko wa curai jo: Toradžiró monogatari
Otoko wa curai jo: Širetoko bodžó
BU・SU
1986 Sorobanzuku
1985 Sorekara

TV seriály

2019 Hotarugusa: Nana no ken (TV seriál)
Idaten: Tokyo Olympic hanaši (TV seriál)
2018 Iari: Mienai Kao (TV seriál)
Tómei na jurikago (TV seriál)
Icuka nozonda toki (E06)
2017 Aši Girl (TV seriál)
Quartet (TV seriál)
2016 Gú gú datte neko de aru 2: Good Good The Fortune Cat (TV seriál)
2015 Napoleon no mura (TV seriál)
2014 55 Sai Kara No Hello Life (TV seriál)
2012 Doroctor (TV seriál)
Koisuru Hae Onna (TV seriál)
Priceless: Aru Wake Nedaro, Nanmon! (TV seriál)
2010 Tenši no wakemae (TV seriál)
1992 Ude ni oboe ga ari (TV seriál)
1990 Rinrin to (TV seriál)
1983 Anmicu-hime (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 Eigo de shabera-night (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky