foto

Emily Barclay

  • nar. 24.10.1984 (35 let)
    Plymouth, Devon, Anglie, Velká Británie

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

British Independent Film Awards

Herecká filmografie

Filmy

2019 Než skončí léto
2017 Ellipsis
2016 Světlo mezi oceány
2011 Hrdličky
Weekender
2010 Legenda o sovích strážcích
Lou
2009 Piece of My Heart (TV film)
Prime Mover
2006 Poprask na předměstí
Ticho (TV film)
2004 Třináctá komnata
Záhadná smrt (TV film)
2003 Maximální teror (TV film)
2001 Nikdo tě neuslyší

TV seriály

2019 Diary of an Uber Driver (TV seriál)
2017 Sisters (TV seriál)
Zádrhel (TV seriál)
Dopis (S02E06)
Zatraceně poznamenaní (S02E05)
Povinná péče (S02E04)
další epizody (6)
2016 Please Like Me (TV seriál)
Souvlaki (S04E06)
Burrito Bowl (S04E05)
Beluga Caviar (S04E03)
další epizody (5)
2015 Zádrhel (TV seriál)
Pravidla musí existovat (S01E06)
Beznadějný trojúhelník (S01E05)
Spravedlnost neexistuje (S01E04)
další epizody (6)
Please Like Me (TV seriál)
Christmas Trifle (S03E10)
Champagne (S03E09)
Amoxicillin (S03E08)
další epizody (6)
1992 Shortland Street (TV seriál)

Dokumentární

1999 Inside Film Awards (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 The 2007 Australian Film Institute Awards (TV pořad)
2004 At the Movies (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky