foto

Jean-André Yerles

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 I dva jsou rodina
2013 Zlatá klícka

TV seriály

2014 Julie Lescautová (TV seriál)
Ztracený přítel (S22E02)
2011 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Engagez-vous ! (S04E08)
2010 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Le Miracle de la vie (S03E04)
Le Syndrome du pingouin (S03E03)
Les apparences sont parfois trompeuses (S03E02)
další epizody (4)
2009 Paris 16ème (TV seriál)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Le Temps des épreuves (S02E05)
La Dynamique du cadre (S02E03)
2007 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Pas d'inquiétude (S01E09)
Solidarité familiale (S01E02)
2006 Nováčci (TV seriál)
2002 Groupe flag (TV seriál)
S.O.S. 18 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace