foto

Sigurd Wallén

  • nar. 1.9.1884
    Tierp, Uppsala län, Švédsko-norská unie
  • zem. 20.3.1947 (62 let)
    Stockholm, Stockholms överståthållarskap, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1952 Adolf i toppform - a.z.
1951 Livat på luckan
1946 Když louky kvetou
Saltstänk och krutgubbar
1945 Zločin a trest
Änkeman Jarl
1944 Lidé z Hemso
Skeppar Jansson
Släkten är bäst
Vår Herre luggar Johansson
1943 Flickan är ett fynd
I mörkaste Småland
Kvinnor i fångenskap
Natt i hamn
1942 Rospiggar
To je má hudba
1941 En fattig miljonär
Livet går vidare
Nygifta
1940 ...som en tjuv om natten
Beredskapspojkar
Ett brott
Juninatten
Karl för sin hatt
Karusellen går ... : Ett lustspel om tivolifolk
Kronans käcka gossar
Stora famnen
1939 Adolf i eld och lågor
Mot nya tider
1938 En kvinnas ansikte
Kloka gubben
Med folket för fosterlandet
Sigge Nilsson och jag
Två år i varje klass
1937 Adolf Armstarke
Familjen Andersson
John Ericsson - segraren vid Hampton Roads
1936 Alla tiders Karlsson
Bombi Bitt och jag
Janssons frestelse
1935 Ebberöds bank
Kärlek efter noter
Munkbrogreven
Smålänningar
Swedenhielms
1934 Karl-Fredrik ve vládě
Pettersson - Sverige
1933 Bomans pojke
Giftasvuxna döttrar
Pettersson & Bendel
1932 Hans livs match
Kärlek och kassabrist
Lyckans gullgossar
Pojkarna på Storholmen
Svarta rosor
Vchod pro služku
1931 Brokiga blad
Röda dagen
Skepparkärlek
1930 Fridas visor
1928 Janssons frestelse
1924 Halta Lena och vindögda Per
1923 Friaren från landsvägen
1919 Hans nåds testamente
Život předků
1918 Psanci
1917 Alexander den store
1912 Systrarna
1911 Blott en dröm
Stockholmsdamernas älskling
Stockholmsfrestelser eller Ett Norrlands-herrskaps äventyr i den sköna synderskans stad

Scenáristická filmografie

Střihačská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky