foto

Sarah Millican

  • nar. 29.5.1975 (45 let)
    South Shields, Tyne and Wear, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Sarah Millican: Home Bird Live
2012 Sarah Millican: Thoroughly Modern Millican

TV seriály

2016 Michael McIntyre's Big Show (TV seriál)
2013 Crackanory (TV seriál)
2012 The Last Leg (TV seriál)
2010 Dave's One Night Stand (TV seriál)
2009 You Have Been Watching (TV seriál)
1994 Room 101 (TV seriál)

Dokumentární

2018 Sarah Millican: Control Enthusiast Live
2016 Sarah Millican: Outsider Live (TV film)
2013 Greatest Stand Up Comedians (TV film)
2011 Sarah Millican: Chatterbox Live
2004 Kdo myslíš, že jsi? (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky