foto

Sarah Millican

  • nar. 29.5.1975 (43 let)
    South Shields, Tyne and Wear, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Sarah Millican: Home Bird Live
2012 Sarah Millican: Thoroughly Modern Millican

TV seriály

2016 Michael McIntyre's Big Show (TV seriál)
2013 Crackanory (TV seriál)
2012 The Last Leg (TV seriál)
2010 Dave's One Night Stand (TV seriál)
2009 You Have Been Watching (TV seriál)
1994 Room 101 (TV seriál)

Dokumentární

2018 Sarah Millican: Control Enthusiast Live
2016 Sarah Millican: Outsider Live (TV film)
2011 Sarah Millican: Chatterbox Live
2004 Kdo myslíš, že jsi? (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Host

TV pořady

2016 Alan Carr's Happy Hour (TV pořad)
2014 Alan Davies: As Yet Untitled (TV pořad) - účinkující
Duck Quacks Don't Echo (TV pořad)
2012 8 Out of 10 Cats Does Countdown (TV pořad)
Městská tajemství (TV pořad)
The Big Fat Quiz of the 00s (TV pořad)
The Sarah Millican Television Programme (TV pořad)
2011 Jonathan Ross Show, The (TV pořad)
2010 Ask Rhod Gilbert (TV pořad)
Frank Skinner's Opinionated (TV pořad)
Melbourne International Comedy Festival Gala (TV pořad)
2008 Argumental (TV pořad)
2007 The Graham Norton Show (TV pořad) - účinkující
Would I Lie to You? (TV pořad)
2006 The ONE Show (TV pořad)
2005 8 Out of 10 Cats (TV pořad)
Mock the Week (TV pořad) - účinkující
2004 Big Fat Quiz of the Year, The (TV pořad)
Jack Dee Live at the Apollo (TV pořad)
Strictly Come Dancing: It Takes Two (TV pořad)
The Culture Show (TV pořad)
2003 QI (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace